Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

okt.23

Forgatás Ecseren

Az 1952-ben forgatott világhíressé vált Ecseri lakodalmas újraértelmezett változatát álmodta meg Nyári Attila filmrendező. Az Ecseri Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör táncosainak részvételével forgatott film a hagyományos ecseri lakodalmak menetét követi, előtérbe helyezve az emocionális részleteket. A vidám hangulatú forgatásra a Magyarországi Szlovák Fiatalok Szövetségének közreműködésével került sor az ecseri tájházban.


 
okt.22

Szomszédolás

Hagyományőrző körünk nyugdíjas és felnőtt csoportja látogatott el Cinkotára a "Szomszédolás" elnevezésű rendezvényre, ahol az egymás mellett élő hagyományos tót közösségek találkoztak a pestkörnyéki településekről. Nyugdíjas csoportunk ecseri szlovák táncokat és zempléni táncokat mutatott be, felnőtt csoportunk pedig békési szlovák táncokkal örvendeztette meg a közönséget. Köszönjük a szíves vendéglátást és a finom ebédet cinkotai barátainknak.


 
okt.04

Szüreti mulatság Tárnokon

Szeptember utolsó hétvégéjén felnőtt táncosaink Tárnokon jártak, ahol több tánccal is kedveskedtek a helyeiknek, a X. Szüreti Mulatság rendezvény keretében.


 
okt.02

Flamenco Hotelbe is meghívást kaptunk

Táncosaink a Flamenco hotelben örvendeztették meg a nagyszámú  közönséget egy nemzetközi orvosi konferencia nyitófogadásán. A fellépést táncház követte, melybe örömmel kapcsolódtak be a tudományos konferencia résztvevői is.

 
9/30 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu