Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

ápr.08

Nagypénteki Patakfürdés

Idén is sokan eljöttek és megmosdottak nagypénteken a Szerelem patak vizében. A délelőtt folyamán az ecseri óvodások keresték fel a patakot, délután pedig a felnőttek és a környékbeliek érkeztek, hogy részesülhessenek a víz erejében. Érkeztek Rákoskeresztúrról, Csömörről, Nagytarcsáról, Maglódról, Cinkotáról és Kerepesről is, hogy a régi népszokást az idei ünnepen is közösen elevenítsük fel.


 
már.29

Idén is felléptünk a Gózon Gyula Kamaraszínházban

Március 27-én a Gózon Gyula Kamaraszínházban léptek fel táncosaink, ahol a Békési szlovák táncokat bemutató koreográfiával örvendeztették meg a közönséget. A pénteki népzenei gálát Bartók Béla tiszteletére rendezték.

 
már.18

Idén is követjük hagyományainkat, fürdés a szerelempatakban

Idén is követjük elődeink hagyományait és megmosdunk a Szerelem patakban. Várjuk az érdeklődőket április 3-án, nagypéntek délután 17 órakor a Széchenyi utcában.

 
jan.30

Hagyományörző Kör éves közgyűlése

Január 24-én tartotta a Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör az éves beszámoló közgyűlését. A 2014-es év kulturális eseményeinek és a tánccsoportok tevékenységének ismertetését a pénzügyi beszámoló követte, majd a vezetőségválasztás következett, melyen a jelenlegi vezetést választotta újra az egyesület közgyűlése Az est során kulturális programmal kedveskedtek a felső tagozatos iskolás, a felnőtt és a nyugdíjas táncosok. Az est során a tagok a „Már a miénk a menyasszony” című, több mint egy évtizede készült dokumentumfilmet is megtekinthették. A programot farsangi bál és mulatság zárta, mely hajnalig tartott. A talpalávalót az újhartyáni fúvósok biztosították.

 
10/28 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu