Ön itt van: Főoldal Kirándulások

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Kirándulások

Email Nyomtat PDF

Az 1999-ben újraalakult táncegyüttes mára már nemcsak együttesként, de baráti társaságként is említhető.

Az évek alatt összeszokott társaságnak sok programja van a kulisszák mögött. A közös beszélgetések, társasjátékos esték, vacsorák és bulik mellett minden évben programja a csoportnak a közös nyaralás.
Már az alakulástól kezdve nyaranta közös kirándulásokat szerveztünk Szlovákiába, így ellátogattunk többek között Kassára, Nyitrára, kirándultunk a Tátrába, és láttuk a dobsinai jeges-barlangot is.

Az elmúlt években magyarországi városokat kerestünk fel, ahol önellátó módon, strandra járva töltöttünk el pár napot. 2006-ban Bogácson nyaraltunk, 2007-ben Hajdúszoboszlón és 2008-ban Gyulán. 2009-ben a csoport több külföldi fellépésen vett részt, ahol több napot is együtt töltöttünk és a fellépések mellett pihenésre és szórakozásra is jutott idő. Ebben az évben nem voltunk külön kiránduláson. Aztán 2010-ben ismételten szerveztünk kirándulást és a Balaton partján, Zamárdiban töltöttünk el négy napot. A kirándulások igazi közösségépítő szerepet töltenek be, melyet a közös vásárlás, főzés, mosogatás, a programok megszervezése erősít.

Utoljára frissítve ( 2011 március 20., vasárnap 15:51 )  


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.

  • Tel: (+36) 20-9692-044
  • Email: info@zoldkoszoru.hu