Ön itt van: Főoldal Hírek

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Latest

Farsangi fánksütés

Email Nyomtat PDF

 

A korábbi évek hagyományát folytatva az idei farsang sem múlhat el hagyományos siskasütés nélkül. A Zeleny tanccsoport hangulatos eseményén finom farsangi fánkok készültek. A recept természetesen bekerül a “Takto varila starká” szakácskönyvünk új kiadásába is.

 

Utoljára frissítve ( 2020 március 03., kedd 18:48 )
 

Zárszámadó közgyűlés

Email Nyomtat PDF

 

Az Ecseri Zöld Koszorú Hagyományőrző Kör február 8-án szombaton tartotta zárszámadó közgyűlését, melyen az elmúlt év eseményeiről és az egyesület által működtetett néptánc csoportok és énekkar tevékenységéről hallott beszámolót az egyesület tagsága. A beszámolókat követően színvonalas műsor következett, melyben felléptek a Petruskák, a Nyugdíjas tánccsoport és a Zelený néptáncosok. Az est hivatalos részét finom vacsora és jó hangulatú farsangi bál zárta, melyen a talpalávalót az idén a szlovákiai Daver zenekar biztosította. A képeket köszönjük Józsa Renátónak.

 

Utoljára frissítve ( 2020 február 10., hétfő 10:31 )
 

Mindenki Karácsonya

Email Nyomtat PDF

 

A Rábai Miklós művelődési házban megtartott “Mindenki karácsonyán” nagy sikerrel szerepelt a Zeleny veniec és a Vencsek néptánccsoport. Táncosaink békési és ecseri szlovák néptáncokkal kívántak áldott ünnepeket a népes közönségnek.

 

Utoljára frissítve ( 2020 február 10., hétfő 10:27 )
 

Karácsonyi Betlehemezés

Email Nyomtat PDF

 

Karácsony előtti napon hagyományőrző betlehemes gyerekek járják a falu utcáit, hogy elvigyék az ecseieknek Krisztus születésének örömhírét. A kis csoport elődeink magyar-szlovák betlehemezésével tér be a fogadó házakhoz.

 

Utoljára frissítve ( 2020 február 10., hétfő 10:27 )
 
5/55 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu