Ön itt van: Főoldal Hírek

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Latest

Évzáró Közgyűlés

Email Nyomtat PDF

 

Az Ecseri Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör december 2-án tartotta évzáró közgyűlését, melyen az elmúlt időszak pénzügyi helyzetéről, kulturális programjairól, az ecseri tánccsoportok munkájáról számolt be az egyesület vezetősége. Az ecseri hagyományőrzők -kihasználva az adventi időszak beköszönte előtti néhány órát – vidám bállal zárták az estét. A kulturális programban fellépett a nyugdíjas csoport, a Petruska tánccsoport, és a Zeleny néptáncosok. Ezt követően finom vacsorával és éjfélig tartó mulatsággal záródott az esemény.


 

Utoljára frissítve ( 2018 december 12., szerda 11:03 )
 

Pályázati támogatás elnyerése 2018/1

Email Nyomtat PDF

 

Az Ecseri Zölkoszorú Hagyományőrző Kör 2018. évi "Szlovák kulturális nap Ecseren" című rendezvényének megvalósításához az Emberi Erőforrások Minisztériuma a NEMZ-KUL-18-0932 számú pályázati támogatással 450.000,-Ft azaz négyszázötvenezer Forint - vissza nem térítendő támogatást nyújtott, mely az egyesület munkáját segítette a pályázati időszak alatt.


Utoljára frissítve ( 2019 február 11., hétfő 11:26 )
 

Pályázati támogatás elnyerése 2018/2

Email Nyomtat PDF

 

Az Ecseri Zölkoszorú Hagyományőrző Kör 2018. évi "Ecseri szlovák hagyományok, szellemi és tárgyi emlékek és nemzetiségi anyanyelv ápolása" című pályázat megvalósításához az Emberi Erőforrások Minisztériuma a NEMZ-CISZ-18-0216 számú pályázati támogatással 1.050.000,-Ft azaz egymillió-ötvenezer Forint - vissza nem térítendő támogatást nyújtott, mely az egyesület munkáját segítette a pályázati időszak alatt.


 

Adevnti Meglepetés

Email Nyomtat PDF

 
5/45 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu