Ön itt van: Főoldal Hírek

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Latest

Hagyományörző Kör éves közgyűlése

Email Nyomtat PDF

Január 24-én tartotta a Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör az éves beszámoló közgyűlését. A 2014-es év kulturális eseményeinek és a tánccsoportok tevékenységének ismertetését a pénzügyi beszámoló követte, majd a vezetőségválasztás következett, melyen a jelenlegi vezetést választotta újra az egyesület közgyűlése Az est során kulturális programmal kedveskedtek a felső tagozatos iskolás, a felnőtt és a nyugdíjas táncosok. Az est során a tagok a „Már a miénk a menyasszony” című, több mint egy évtizede készült dokumentumfilmet is megtekinthették. A programot farsangi bál és mulatság zárta, mely hajnalig tartott. A talpalávalót az újhartyáni fúvósok biztosították.

Utoljára frissítve ( 2015 április 08., szerda 08:11 )
 

Szerenád

Email Nyomtat PDF

Felnőtt táncosaink hölgyei idén is meglátogatták a fiúkat Szentesete előtti nap, és tót és magyar karácsonyi dalokkal kedveskedtek. A Karácsony előtti éneklésnek régi hagyománya van a községben, melyet sok évvel ezelőtt elevenítettek fel táncosaink.


Utoljára frissítve ( 2015 április 08., szerda 08:12 )
 

Községi Karácsony

Email Nyomtat PDF

Karácsony közeledtével, a negyedik Adventi vasárnapon, csoportunk a községi Karácsonyon, a Mindenki Karácsonyán táncolt. Két koreográfiát mutattak be táncosaink, melyet a közönség nagy örömmel fogadott.


Utoljára frissítve ( 2015 április 08., szerda 08:13 )
 

Tánc tanulás Vladimír Michalko-val

Email Nyomtat PDF

Idén a Mikulás egy új koreográfiát és egy egész hétvégét betöltő táncpróbát hozott a felnőtt táncosoknak. A Szlovákiából érkező koreográfussal, Vladimír Michalko-val már másodjára dolgozott együtt a csapat. Több éve is járt már táncosainknál az elismert táncos és koreográfus, idén pedig pont Mikulás napján érkezett. Vlado-t Király Kata kísérte, aki a fordításban volt nagy segítségre. Tánccal, nevetéssel, vidámsággal telet a két nap, melynek eredményét várhatóan már a tavaszi fellépéseken a közönség is megcsodálhatja.


Utoljára frissítve ( 2015 április 08., szerda 08:14 )
 
59/77 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.

  • Tel: (+36) 20-9692-044
  • Email: info@zoldkoszoru.hu