Ön itt van: Főoldal Hírek

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Latest

Tavaszi előrejelzés

Email Nyomtat PDF

Tavaszi nagytakarítás: A Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör idén tavasszal tervezi a község tájházának teljes körű nagytakarítását. Számos munka várja a dolgos hagyományőrzőket, melyek többségére már akadtak is jelentkezők. A Néptáncegyüttes felnőtt tánccsoportjának is jut majd feladat, így előreláthatólag a tájház kamrájának és istállójának felújítása, rendbetétele lesz majd egy hétvége programja.

Fellépések: A Zöldkoszorú Néptáncegyüttes felnőtt csoportjának tervezett tavaszi fellépései: április 29 – Ráckeve; május 19 – Ecser (a Néptáncegyüttes több korcsoportja, vagyis az óvodások és az iskolások is). A fellépésekről bővebb információk hamarosan elérhetőek a honlapon!

Próbák: A felnőtt tánccsoport minden szerdán este 20 órától a Művelődési Házban próbál, melyre sok szeretettel várja az érdeklődőket!

Utoljára frissítve ( 2012 április 26., csütörtök 19:24 )
 

Faültetés Néptáncosokkal

Email Nyomtat PDF

Ecser Község Önkormányzata felkérte a civil szervezeteket, hogy 2012 márciusának utolsó napján működjenek közre a Rákoskertről bevezető főút árokpartjának zöldítésében, azaz faültetésben. A munkában természetesen a Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör is képviseltette magát. A nyugdíjasokkal együtt a Néptáncegyüttes felnőttjei szombat reggel felszerelkezve érkeztek a helyszínre és álltak neki a faültetésnek a megjelent többi civil szervezet képviselőivel együtt. A fiúk és férfiak ásták a gödröt, a lányok és asszonyok ültették a fákat és rendezték a terepet. A munka délig tartott és a szélfújás ellenére remek hangulat jellemezte a társaságot.


Utoljára frissítve ( 2012 április 26., csütörtök 19:24 )
 

Itt a tavasz!

Email Nyomtat PDF

A tavaszi napsütés a Zöldkoszorú Néptáncegyüttes táncosait is mozgásba hozta és kirándulásra ösztökélte. Napsütéses vasárnapi délutánon a táncosok gyalogtúrára indultak a Merzse mocsárhoz, ahol sütkérezve, pihenéssel töltötték el a délutánt és olykor-olykor a hangos kacagásukkal túlharsogták a mocsár élővilágában fészkelő sokfajta madár hangját.

 

Utoljára frissítve ( 2012 április 01., vasárnap 10:27 )
 

2012

Email Nyomtat PDF

A Zöldkoszorú Néptáncegyüttes táncosai újult erővel kezdtek neki a 2012-es évnek. A szerdai táncpróbák mellett hétvégi tánctanulások is megvalósultak már, hiszen már két vasárnapi próbán vannak túl táncosaink. Január 28-án került sor az év első fellépésére, a csoport sikeresen szerepelt műsorával Budapesten, egy farsangi összejövetelen.

 
64/68 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu