Ön itt van: Főoldal Hírek

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Latest

Bemutató

Email Nyomtat PDF

December 9-én vasárnap délután került sor az ecseri vonatkozású Szent Mihálytól Szent Györgyig című könyv és CD lemez bemutatójára az ecseri templomban. A könyv régi szlovák és magyar imákat és énekeket tartalmaz, melyeket elődeink szívesen énekeltek ünnepeik alkalmával. A bemutatót színesítette az ecseri Dalárda műsora és a régi ecseri imakönyvekből és kegytárgyakból készült kiállítás is. Az előadás után az Ecseri Szlovák Önkormányzat forralt borral, forró teával és finom ecseri kaláccsal vendégelte meg a résztvevőket a templom előtt felállított sátorban.

 

 

Pozsonyi Adventi kirándulás

Email Nyomtat PDF

2018 december 8.-án a Zöldkoszorú Hagyományőrző kör Nyugdíjas és Petruska csoportja, buszkiránduláson vett részt Pozsonyban. Csodás napsütéses időben megtekintettük a Pozsonyi várat és az Óvárosban az Adventi vásárt.

 

 

Évzáró Közgyűlés

Email Nyomtat PDF

 

Az Ecseri Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör december 2-án tartotta évzáró közgyűlését, melyen az elmúlt időszak pénzügyi helyzetéről, kulturális programjairól, az ecseri tánccsoportok munkájáról számolt be az egyesület vezetősége. Az ecseri hagyományőrzők -kihasználva az adventi időszak beköszönte előtti néhány órát – vidám bállal zárták az estét. A kulturális programban fellépett a nyugdíjas csoport, a Petruska tánccsoport, és a Zeleny néptáncosok. Ezt követően finom vacsorával és éjfélig tartó mulatsággal záródott az esemény.


 

Utoljára frissítve ( 2018 december 12., szerda 11:03 )
 

Adevnti Meglepetés

Email Nyomtat PDF

 
1/41 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu