Ön itt van: Főoldal Hírek

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Latest

Ecseri "Zsracska" - Harmadik forduló

Email Nyomtat PDF

Az ecseri néptánccsoport harmadik vacsoracsatáján ismét különleges pest környéki tót ételekkel ismerkedhettek meg a csoport tagjai. A nagy sikerű pilisi táskaleves után dúskálhattak a vendégek a húsételekben: a nagytarcsai toros káposzta mellett lucskos káposzta is várta a csoportot, a vegetáriánusok pedig jól lakhattak a cinkotai hamulával. Édességként pilisi bábovka zárta a fogásokat.


 

Ecseri majális

Email Nyomtat PDF

Az Ecseri majális rendezvénysorozaton a Zöldkoszorú Hagyományőrző kör Petruska csoportja lépett fel a település művészeti csoportjainak műsorában. Nagy sikerrel mutatkoztak be a "nógrádi szlovák táncok" című koreográfiával melyet vastapssal jutalmazott a közönség.


Utoljára frissítve ( 2017 június 18., vasárnap 16:24 )
 

Óvodásaink is mosakodtak

Email Nyomtat PDF

Nem csak a felnőttek, hanem az ecseri óvodások is megmosdottak a Szerelem patakban, hogy a néphagyomány szerint szépek és egészségesek maradjanak a következő évben. A mosdás után megkóstolták a finom ecseri lakodalmas kalácsot is. Jövőre is várjuk mindkét ecseri ovi gyermekeit.


Utoljára frissítve ( 2017 június 18., vasárnap 15:55 )
 

Ecseri "Zsracska" - Második forduló

Email Nyomtat PDF

Az "Ecseri vacsoracsata - Ecserszká zsracska" második fordulóján is vidám hangulatban kóstolgatták a régi szlovák-tót ételeket a Zeleny veniec néptánccsoport táncosai. Az ízlésesen feltálalt menüsor ételei: tejfölös paradicsomleves Ecserről, nokedlis paprikás krumpli Pilisről és ecseri siska volt. Ismét megállapítottuk, hogy a pest környéki tót konyha étkei ínyünkre valók.


Utoljára frissítve ( 2017 április 23., vasárnap 08:48 )
 
47/77 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.

  • Tel: (+36) 20-9692-044
  • Email: info@zoldkoszoru.hu