Ön itt van: Főoldal Hírek

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

Latest

Szüreti mulatság Tárnokon

Email Nyomtat PDF

A Tárnoki szüreti mulatságon vett részt a Zeleny tánccsoport szombaton délután. A jó hangulatú programon a környékbeli tánccsoportok és énekkarok léptek fel. Az ecseriek négy koreográfiát mutattak be a délután folyamán, melyet vendéglátás és vidám mulatság követett.

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve ( 2022 október 21., péntek 13:04 )
 

Pesterzsébeti nemzetiségek napja és lakodalom Maglódon

Email Nyomtat PDF

Szombaton délután mindkét tánccsoportunk sikeresen szerepelt a Pesterzsébeti nemzetiségek napján. A Zeleny csoport Felföldi friss táncokkal, békési és Šariš környéki szlovák táncokkal mutatkozott be, a Petruskák Hegyközi, Zempléni és Nógrádi szlovák táncokat mutattak be. A fellépés után finom káposztás sztrapacskával látta vendégül az ecserieket a Pesterzsébeti Szlovák önkormányzat.

 

A fellépést követően Maglódra siettek a Zeleny táncosok, hogy együtt ünnepeljék a csapat egyik néptánctanárának, Szentesi Zolinak hagyományos lakodalmát.

 

 

 

 

 

 

 


 

Utoljára frissítve ( 2022 október 21., péntek 12:55 )
 

Rudabányácskai Hagyományőrzők napján

Email Nyomtat PDF

A nyár utolsó hétvégéjén Zemplénben járt a Zeleny tánccsoport. A “Rudabányácskai Hagyományőrzők napján” ízelítőt láthatott a közönség az ecseri együttes szlovák táncaiból. A fellépés és a szíves vendéglátás mellett egy kis sátoraljaújhelyi szórakozás is belefért a hétvégi programba.

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve ( 2022 október 19., szerda 12:07 )
 

Hontianska paráda és Szent István nap

Email Nyomtat PDF

Az augusztus 20-i ünnephez kapcsolódóan több programon is részt vettek a hagyományőrző kör néptánccsoportjai. A Zeleny csoport már pénteken elindult Ecserről, hogy a “Hontianska Paráda” nemzetközi néptáncfesztiválon szerepeljen. Az esős időjárás miatt a péntek esti fellépés a helyi kultúrház nagytermében került megrendezésre, azonban szombaton  a szabadtéri Amfiteátrumban többezres tömeg előtt arattak nagy sikert az ecseriek.

 

Ezalatt a Petruskák álltak helyt az ecseri Szent István napi ünnepségen és sikeresen szerepeltek a Szerelem patak partján.

 

 

 

 

 

 

Utoljára frissítve ( 2022 október 19., szerda 11:52 )
 
3/68 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu