Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

jún.05

Kolbászgyúró Fesztivál Telekgerendáson

Az Ecseri Zeleny veniec Hagyományőrző Kör Petruska csoportja nagy sikerrel mutatkozott be a gerendási kolbászgyúró fesztiválon. A program kulturális részében két csokorban láthatta a közönség az ecseriek produkcióját, a kolbászkészítés során pedig a mieink hozták el az idei különdíjat.


 
máj.20

Ecseri majális

Az Ecseri majális rendezvénysorozaton a Zöldkoszorú Hagyományőrző kör Petruska csoportja lépett fel a település művészeti csoportjainak műsorában. Nagy sikerrel mutatkoztak be a "nógrádi szlovák táncok" című koreográfiával melyet vastapssal jutalmazott a közönség.


 
máj.20

Ecseri "Zsracska" - Harmadik forduló

Az ecseri néptánccsoport harmadik vacsoracsatáján ismét különleges pest környéki tót ételekkel ismerkedhettek meg a csoport tagjai. A nagy sikerű pilisi táskaleves után dúskálhattak a vendégek a húsételekben: a nagytarcsai toros káposzta mellett lucskos káposzta is várta a csoportot, a vegetáriánusok pedig jól lakhattak a cinkotai hamulával. Édességként pilisi bábovka zárta a fogásokat.


 
ápr.24

Óvodásaink is mosakodtak

Nem csak a felnőttek, hanem az ecseri óvodások is megmosdottak a Szerelem patakban, hogy a néphagyomány szerint szépek és egészségesek maradjanak a következő évben. A mosdás után megkóstolták a finom ecseri lakodalmas kalácsot is. Jövőre is várjuk mindkét ecseri ovi gyermekeit.


 
7/36 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu