Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

már.07

Zárszámadó közgyűlés

Az Ecseri Zöldkoszorú Hagyományőrző Kör március 2-án tartotta közgyűlését, melyen az elmúlt időszak eseményeiről és az egyesület által működtetett néptánccsoportok tevékenységéről hallott beszámolót az egyesület tagsága. A beszámolókat követően színvonalas műsort adtak táncosaink: Pozsonyi polgári táncokat, Hegyközi, Zempléni és Nyitrai néptánc koreográfiát mutattak be csoportjaink. Az est hivatalos részét finom vacsora és jó hangulatú farsangi bál zárta, melyen a Hartyáni trubacsok biztosították a talpalávalót.

 

 
jan.15

Kiállítás Ráckevén

A ráckevei Árpád múzeum női fejviseleteket bemutató időszaki kiállításán, az ecseri menyasszony kontyolása is megtekinthető. A múzeumi életképben láthatjuk az ecseri menyasszonyi koszorút, a bujdost és a kikötött kendőt is. A néprajzi kiállítás március végéig tekinthető meg.

 
jan.13

Élő közvetítés a Dankó rádióban

Az ecseri tájházból élő adásban közvetítette szombaton a Dankó rádió a nyolcadik Ecseri Böllérfesztivál eseményeit. A jó hangulatú rendezvényen részt vettek csoportjaink is: a Petruskák és a Nyugdíjasok népdalokkal színesítették a programot, melyet a rádió élő adásában az egész ország hallhatott.

 

 
dec.27

Karácsonyi Betlehemezés

Az idén karácsonykor sem maradt el az ecseri gyerekek betlehemezése. A kis betlehemes csoport az ünnep előtti estén kereste fel a családokat, hogy Jézus születését hírül adják.

 
7/47 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu