Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

aug.10

CSSP pályázati támogatás

Egyesületünk 2020-2021-es működése a Csoóri Sándor Alap CSSP-NEPTANC-MO-2020-0057 számú pályázati támogatásának segítségével valósult meg. A támogatást néptáncoktatásra, népzenei szolgáltatásra és autóbuszos utazásra fordította az egyesület.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
jún.27

Úrnapi virágszőnyeges körmenet

Az ecseri hagyományőrzők is részt vettek a virágszőnyeges Úrnapi körmenet előkészítésén és megünneplésén, mely az idei évben rendhagyó módon, vasárnap, az esti órákban került megtartásra. A fúvószenekari kíséret és az ünnepi népviselet méltán emelte az esemény színvonalát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
jún.27

Úrnapi készülődés

Az Úrnapi virágszőnyeges körmenethez a Zeleny táncosok is gyűjtöttek mezei virágokat és szirmokat, melyekből vasárnap délután készül a virágszőnyeg. Az idén rendhagyó módon vasárnap este 7-kor kezdődik az ünnepi mise, ezt követően pedig a körmenet a patakparton.

 

 

 
jún.27

Pünkösdhétfő Keresztúron

Pünkösdhétfőn Keresztúron szerepelt az Ecseri Dalárda. A Szent Kereszt templomban tartott szlovák nyelvű szentmise után kulturális program következett mely során tápiómenti és magyarbődi népdalokat hallgattunk az ecseriektől. A kulturális programot finom vacsora követte. Köszönjük szépen a meghívást a keresztúriaknak!

 

 

 

 
10/70 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu