Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

nov.28

Szent Mihálytól Szent Györgyig

 
nov.11

I. világháborús megemlékezés

 

Az első világháború befejezésének 100. évfordulóján közös megemlékezést szervezett a Szent Antal plébániatemplomban Ecser Nagyközség Önkormányzata, az Ecseri Szlovák Önkormányzat és a római katolikus egyházközség. Az 53 ecseri hősért bemutatott szentmisét követően kulturális programmal emlékeztek az ecseriek, melyen közreműködött a helyi Nyugdíjas klub, a Petruska néptánccsoport, az egyházi énekkar és a Zeleny néptánccsoport.

 

 

 

 
nov.05

100. Évforduló - Megemlékezés

Ecser Nagyközség Önkormányzata, az Ecseri Szlovák Önkormányzat és az Ecseri Római Katolikus Egyházközség tisztelettel meghívja a település lakosságát AZ I. VILÁGHÁBORÚ BEFEJEZÉSÉNEK

100. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL TARTANDÓ MEGEMLÉKEZÉSRE

2018. november 11-én vasárnap az ecseri templomba.

A háborúban 53 ecseri katona vesztette életét, főként az olasz frontokon. A megemlékezésre külön tisztelettel meghívjuk a hazánkért életüket áldozó 53 ecseri katona leszármazottait, hozzátartozóit is. A 9.00 órakor kezdődő szentmisét hőseinkért ajánljuk fel. A mise után kb 10 órakor folytatódik a megemlékezés, melyen közreműködnek: az Egyházi Gitáros Énekkar, az Ecseri Nyugdíjas Klub, a Petruska néptánccsoport és a Zeleny néptánccsoport.
 
okt.30

Megemlékezés

 

Halottak napi fúvószenei áhítattal egybekötött megemlékezésünket november 1-én csütörtökön 17.45-kor tartjuk az ecseri temetőben, melyre mindenkit szeretettel várunk.

 

 
9/47 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu