Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

máj.20

Ecseri majális

Az Ecseri majális rendezvénysorozaton a Zöldkoszorú Hagyományőrző kör Petruska csoportja lépett fel a település művészeti csoportjainak műsorában. Nagy sikerrel mutatkoztak be a "nógrádi szlovák táncok" című koreográfiával melyet vastapssal jutalmazott a közönség.


 
máj.20

Ecseri "Zsracska" - Harmadik forduló

Az ecseri néptánccsoport harmadik vacsoracsatáján ismét különleges pest környéki tót ételekkel ismerkedhettek meg a csoport tagjai. A nagy sikerű pilisi táskaleves után dúskálhattak a vendégek a húsételekben: a nagytarcsai toros káposzta mellett lucskos káposzta is várta a csoportot, a vegetáriánusok pedig jól lakhattak a cinkotai hamulával. Édességként pilisi bábovka zárta a fogásokat.


 
ápr.24

Óvodásaink is mosakodtak

Nem csak a felnőttek, hanem az ecseri óvodások is megmosdottak a Szerelem patakban, hogy a néphagyomány szerint szépek és egészségesek maradjanak a következő évben. A mosdás után megkóstolták a finom ecseri lakodalmas kalácsot is. Jövőre is várjuk mindkét ecseri ovi gyermekeit.


 
ápr.23

Ecseri "Zsracska" - Második forduló

Az "Ecseri vacsoracsata - Ecserszká zsracska" második fordulóján is vidám hangulatban kóstolgatták a régi szlovák-tót ételeket a Zeleny veniec néptánccsoport táncosai. Az ízlésesen feltálalt menüsor ételei: tejfölös paradicsomleves Ecserről, nokedlis paprikás krumpli Pilisről és ecseri siska volt. Ismét megállapítottuk, hogy a pest környéki tót konyha étkei ínyünkre valók.


 
9/38 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu