Ön itt van: Főoldal

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

JA slide show
 

Ecseri Zöldkoszorú Néptáncegyüttes

már.26

Ecseri Lakoma

A március 27-i Domovinában, bár ínycsiklandó fogások készülnek, a böjtölők is találhatnak hasznos, autentikus recepteket!

Duna 7:55, ism. Duna World 15:30

 

www.mediaklikk.hu/domovina

 
feb.26

Zeleny "Zsracska"

Hagyományos szlovák ételekből készült 'Vacsoracsata' kezdődött a hétvégén a Zeleny veniec tánccsoportban. A verseny során tradicionális pest környéki étkekből állítanak össze menüsort az ecseri táncosok a 'Nagyanyáink konyhájából' című könyv alapján. Az első estén 'zatrepaná' bableves készült ecseriesen, isaszegi 'rahó' és 'turecky rejtes' Kerepesről. A vacsoracsata első állomását a Duna TV kamerái is rögzítették, melyet márciusban láthatunk a Domovina című magazinban.


 
feb.18

Tótkomlóson jártunk

Az Ecseri Zöldkoszorú Hagyományőrző kör felnőtt és Petruska néptánccsoportjai léptek fel a hétvégén Tótkomlóson. A szlovák iskola sportcsarnokában tartott nagyszabású farsangi rendezvényen jó hangulatot teremtettek csoportjaink. A fellépést finom vacsora és hajnalig tartó bál követte. Tótkomlósi vendéglátóink másnap még a helyi termálfürdőbe is meginvitálták az ecseri vendégeket, akik gazdag élményekkel tértek haza a dél-alföldi városból.


 
jan.30

Éves beszámoló

Az Ecseri Zelený veniec Hagyományőrző kör éves beszámoló közgyűlését 2017. január 28-án tartotta, melyen az egyesület vezetői beszámoltak az elmúlt év eseményeiről, a hagyományőrző kör pénzügyi helyzetéről és a néptánccsoportok munkájáról. Az eset hivatalos részét követően a nyugdíjas tánccsoport szlovák táncokat adott elő, a Petruska tánccsoport előadásában nógrádi szlovák táncokat láthatott a közönség, a felnőtt tánccsoport pedig a kedvelt "Katka keringő" című koreográfiáját mutatta be. A finom vacsorát követően hajnalig tartó mulatság következett, melyhez a Hartyáni trubacsok biztosították a talpalávalót, a jó hangulatot pedig a zsúfolásig megtelt nagyterem közönsége teremtette meg.

 
9/36 lap


Legfrisebb cikkeink

Fellépést vállalunk

Rendezvényeken fellépést vállalunk. Keressen Bennünket! Köszönjük!

Támogasson bennünket!

Támogassa Ön is Néptáncegyüttesünk! Köszönjük!

Elérhetőségeink

 Csoportunkkal az alábbi elérhetőségeken léphet kapcsolatba.
  • Tel: (+36) 30-6974-257
  • Email: info@zoldkoszoru.hu